Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτει: «Εξαφανιστήκαμε κι οι δύο, χωρίσαμε, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σοβαρή σχέση»

Κωνσταντίνος Αργυρός

"Μου 'χει φανεί πολύ περίεργο που μου είχαν πετάξει ένα σουτιέν. Δεν μπορεί να υπήρχε σοβαρά αυτό το νούμερο, ήταν ακραίο. Είχα σοκαριστεί".

Στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά μπήκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (7/6) ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή, όπως τον πιο περίεργο χωρισμό που έχει βιώσει αλλά και το πιο παράξενο περιστατικό που του έχει συμβεί με θαυμάστρια.

«Δεν είπαμε τίποτα, εξαφανιστήκαμε κι οι δύο. Δεν κατάλαβα πώς έγινε, να σου πω την αλήθεια. Έφυγα εγώ ένα ταξίδι, δεν μου ‘στειλε και δεν έστειλα. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σοβαρή σχέση», απαντά ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τον πιο περίεργο τρόπο που του έχει τύχει να χωρίσει στο παρελθόν.

«Μου ‘χει φανεί πολύ περίεργο που μου είχαν πετάξει ένα σουτιέν στις συναυλίες μου πέρσι. Ήταν και πολύ μεγάλο και λέω: δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό», περιγράφει στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Δεν μπορεί να υπήρχε σοβαρά αυτό το νούμερο, ήταν ακραίο. Είχα σοκαριστεί. Μπορεί να ήταν και επίτηδες», πρόσθεσε με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Είναι πάρα πολλά αυτά που γράφονται και ακούγονται και δεν έχουν ισχύουν. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή να σου πω», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Αργυρός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά, ενώ διέψευσε κάθε φήμη που τον θέλει να κατεβαίνει στην πολιτική.