Ο Κωνσταντίνoς Δρούλιας για την περιπέτεια με τον κορονοϊό παρά τον εμβολιασμό του

Κωνσταντίνος Δρούλιας

"Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Την βιώνω με συμπτώματα και ευτυχώς σήμερα είμαι λίγο καλύτερα" πρόδωσε, μέσα σε όλα, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Στην εκπομπή «Alpha Παντού» μίλησε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας την Τρίτη για την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό. Παράλληλα, ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην την κατάσταση που επικρατεί στην εστίαση μετά την ανακοίνωση των νέων περιορισμών για τους ανεμβολίαστους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είμαι αρνητής των εμβολίων, δεν είμαι αρνητής του εμβολιασμού, παροτρύνω τους νέους ανθρώπους να εμβολιαστούν και είμαι και από τους πρώτους που εμβολιάστηκαν. Έχω πιστοποιητικό εμβολιασμού, η δεύτερη δόση έγινε τον Μάιο, είμαι κάτοικος νησιού και γι’ αυτό εμβολιάστηκα νωρίτερα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι τελικά ο κορονοϊός και οι μεταλλάξεις τους κολλούν και τους εμβολιασμένους, άρα πρέπει να προσέχουμε διπλά».

«Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Την βιώνω με συμπτώματα και ευτυχώς σήμερα είμαι λίγο καλύτερα. Έκανα πυρετό, είχα πόνο στα κόκκαλα, λίγη καταρροή, δεν νοσηλεύτηκα και θεωρητικά το πέρα πιο ελαφριά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha. »

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας αναφέρθηκε στα επερχόμενα μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού στην νυχτερινή διασκέδαση.