«Ο Κοκκινάκης είναι η επιτομή της αξιοπρέπειας στο Survivor!»

Κοκκινάκης

«Μου έγινε πρόταση για το Survivor αλλά «κότεψα».

Ο Αντώνης Βλοντάκης μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκε στην αδυναμία που έχει στο Survivor, ως τηλεοπτικό προϊόν στην πρόταση που του έγινε από τον ΣΚΑΪ να συμμετέχει σε αυτό και τους λόγους που αρνήθηκε, ενώ αναφέρεται και στον Κώστα Κοκκινάκη, τον οποίο θεωρεί την «επιτομή της αξιοπρέπειας».

[dfp_ads id=236982]

«Εμένα μου άρεσε πάντα αυτό το παιχνίδι. Το παρακολουθούσα από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση. Είχα φανταστεί τον εαυτό μου σε αυτό, αλλά φέτος που μου έγινε πρόταση «κότεψα», με την έννοια ότι εγώ που κάνω 5 γεύματα την ημέρα δεν θα μπορούσα να επιβιώσω ούτε μισή μέρα χωρίς φαγητό εκεί. Επίσης άλλο ένα στοιχείο πολύ δύσκολο για μένα ήταν το να αφήσω την οικογένεια μου με τρία παιδιά μικρά. Θα γύρναγα πίσω και θα έβλεπα άλλες κλειδαριές και μάλλον μετακόμιση.

Απολαμβάνω να βλέπω το Survivor λόγω Κοκκινάκη. Καταρχήν είναι η επιτομή της αξιοπρέπειας για εμένα. Έχει πάει με την ιδιότητα Ολυμπιονίκης – αθλητής και το υπηρετεί πιστά αυτό γιατί αθλητής δεν είναι μόνο να κερδίζεις στα αγωνίσματα είναι και όλο αυτό που σε ακολουθεί κι έξω από τα αγωνίσματα» είπε ο Αντώνης Βλοντάκης.