Ο ηθοποιός Gary Busey νίκησε στο Celebrity Big Brother!

Είναι ο πρώτος Αμερικανός που κερδίζει στο βρετανικό show του Channel 5. Δείτε τις πιο αξιoμνημόνευτες στιγμές του στο show και βίντεο από τη νίκη του.

Προκάλεσε το μένος τον συμπαικτών του ουκ ολίγες φορές. Ανατρίχιασε τους τηλεθεατές με τις δηλώσεις του, αλλά και με την… άνεση με την οποία συμπεριφερόταν μέσα στο σπίτι του Big Brother σα να μην το βλέπει κανείς.

Κι όμως μέσα σε 26 μέρες κέρδισε την αγάπη του κοινού και εξολόθρευσε τους συμπαίκτες του και νίκησε στο Celebrity Big Brother, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον επαγγελματία μποξέρ Audley Harrison.

Κι ο ίδιος φάνηκε σαστισμένος όταν η παρουσιάστρια του show ανήγγειλε τον νικητή, αλλά κάτι μας λέει πως το χάρηκε πολύ. Εξάλλου είναι ο πρώτος Αμερικανός που κερδίζει στο show.

Δείτε τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές του στο σπίτι του Big Brother:

Όταν προσπάθησε να πείσει τους συμπάικτες του σε αποστολή από τον Big Brother ότι φοβάται τα μπαλόνια, απέτυχε αλλά χάρισε μοναδικές στιγμές!

Η διαφωνία με τον συμπαίκτη του Leslie για τα αρχικά CGI…

Οι υποκριτικές του ικανότητες στο διαγωνισμό γεύσης…

Όταν θύμησε στους συμπάικτες του το ανατριχιαστικό του βλέμμα από τo «Φονικό Όπλο»

Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό για τον Busey από το να συμπεριφέρεται σα να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ φορά αυτή την περούκα…

Επιμέλεια: Λία Παππά

Διαβάστε ακόμα:

Πασίγνωστος ηθοποιός: «Με διαπέρασε το πνεύμα του Patrick Swayze!»

Βγήκε από το μπάνιο ολόγυμνος και σκουπιζόταν μπροστά στους συμπαίκτες του!

Ούρησε στην πισίνα του Big Brother – Την έκανε ρεζίλι!