Ο Ιορδάνης αλλάζει όλη την ιστορία στις Άγριες Μέλισσες

Λάμπρος Κωνσταντέας

Φέρνει μεγάλες ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες ο Λάμπρος Κωνσταντέας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντέας είναι ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Ιορδάνη στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ιορδάνης είναι ο υφασματέμπορας που ερωτεύεται τη Δρόσω και πρόκειται να αλλάξει δραματικά την εξέλιξη της ιστορίας στο σίριαλ.

«Είχαμε κάνει τη συνάντηση με τον σκηνοθέτη και όταν με πήραν να μου πουν ΟΚ και μου έστειλαν το πρόγραμμα για να ξεκινήσουμε, δυο μέρες μετά ακυρώθηκαν τα γυρίσματα λόγω καραντίνας. Κι επειδή είναι η πρώτη δουλειά στην τηλεόραση, σκεφτόμουν: Θα με πάρουν μετά την καραντίνα; Ευτυχώς είμαστε εδώ τώρα και περνάμε πολύ ωραία», αναφέρει ο Λάμπρος Κωνσταντέας στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη.

Για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες λέει: «Ο Ιορδάνης είναι ένα παιδί που έχει πολύ ανάγκη να βρει τον άνθρωπό του και στα μάτια της Δρόσως το βρίσκει αυτό, οπότε κάνει κατά μέτωπο επίθεση. Είμαστε στο πρώτο φλερτ, στη διεκδίκηση. Ο Ιορδάνης δεν γνωρίζει για το παιδί της Δρόσως.

Ο Ιορδάνης έρχεται από τη Λάρισα και αναλαμβάνει την επιχείρηση του πατέρα του -υφασματέμπορας που πέθανε πριν από λίγους μήνες. Επωμίζεται ένα βάρος καινούριο. Κάπως πρέπει να κλείσει τα κενά της μοναξιάς».