Ο Ιωάννης Παπαζήσης «τελείωσε» τη Ναταλία Γερμανού με διπλό μπιπ

Ιωάννης Παπαζήσης

Όχι μία αλλά δύο απρεπείς εκφράσεις πρόσφερε ο Ιωάννης Παπαζήσης στον τηλεοπτικό αέρα!

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ωστόσο, το γνώριμο παιχνίδι που ακολούθησε έκρυβε… εκπλήξεις για την παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό κοινό!

Πες μια πρόταση που να συμπεριλαμβάνει τη λέξη φλεξάρω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, μην περιμένοντας φυσικά τι θα επακολουθούσε! «Φλεξάρω; Πω ρε πουσ…! Φλεξάρω» αποκρίθηκε αμέσως ο Ιωάννης Παπαζήσης για να μαζέψει, ελαφρώς, τα γέλια στο πλατό με μια συγνώμη. «Δεν ξέρεις καν την λέξη, δεν πειράζει» είπε γελώντας η παρουσιάστρια του Alpha.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όμως, η αντίδραση που είχε ο Ιωάννης Παπαζήσης σε επόμενη ερώτηση που δέχθηκε ήταν εκ νέου λίγο περισσότερο… ακατάλληλη για την ώρα προβολής της εκπομπής. «Πες μας μια υποχρέωση από την οποία πολύ συχνά προσπαθείς να λουφάρεις».

«Χμ γαμ…! Από το να πηγαίνω σε εκπομπές και δεν έχει να κάνει με εσάς» απάντησε, με χαμόγελο, ο Ιωάννης Παπαζήσης στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.