Ο Ιωάννης Παπαζήσης εξηγεί – «Ποτέ δεν σκέφτηκα να ορίσω τον εαυτό μου ως κομμάτι ενός κασέ»

Ιωάννης Παπαζήσης

"Έχω κάνει και υποχωρήσεις αλλά κυρίως όσο είσαι πιο μικρός και τις έχεις ανάγκη" παραδέχθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο Pop Up.

Στα γυρίσματα της «Αγγελικής» βρέθηκε η κάμερα του Pop Up όπου ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο. Ο ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση μέχρι σήμερα, την… απιστία του ρόλου που ερμηνεύει αλλά και τις επαγγελματικές υποχωρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Παπαζήσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η τηλεόραση με αγάπησε ακόμα και όταν έκανα πολλή μεγάλη αποχή είχα προτάσεις. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να ορίσω τον εαυτό μου ως κομμάτι ενός κασέ ή πακέτου χρημάτων. Με ενδιαφέρει το καλλιτεχνικό κομμάτι και κατ’ επέκταση όσο μπορούμε το οικονομικό. Έχω κάνει και υποχωρήσεις αλλά κυρίως όσο είσαι πιο μικρός και τις έχεις ανάγκη. Μεγαλώνοντας θεωρώ ότι δεν έχω κάνει καμία υποχώρηση στη δουλειά μου».

Στο σίριαλ του ALPHA, ο Παύλος που υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός «κλέβει» τη γυναίκα του αδελφού του. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Ιωάννης Παπαζήσης πως το κρίνει αυτό; «Για τον Παύλο εγώ τύψεις δεν έχω καθόλου! Είναι ένα παιδί που έχει στόχους και έκανε οτιδήποτε για να κερδίσει αυτά που θέλει. Στη ζωή μου, όχι, δεν έχω κλέψει ούτε γυναίκα φίλου ούτε καμία γυναίκα! Είμαι μια χαρά στη ζωή μου και δεν θέλω να κλέψω κανενός τη γυναίκα ούτε οτιδήποτε άλλο».

Ο Ιωάννης Παπαζήσης συνεχίζει να «ντύνεται» τον Παύλο, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο σίριαλ «Αγγελική» του ALPHA.