Ο Ιωάννης Παπαζήσης απαντά στην Έλενα Ακρίτα: “Να μην ανοίξω το βρωμόστομά μου”!

Ιωάννης Παπαζήσης

"Δηλαδή, πάει λίγο και στο IQ. Γκουγκλάρεις και βρίσκεις φωτογραφία από τα μπουζούκια, ε δες και ότι είναι παντρεμένοι ας πούμε".

Μετά την απάντηση που έδωσε η Βανέσα Αδαμοπούλου στην Έλενα Ακρίτα για το σχόλιο σχετικά με τα “διάσημα” πρόσωπα που πηγαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Επίδαυρο, ο Ιωάννης Παπαζήσης, μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί, απάντησε “σκληρά” στη δημοσιογράφο και συγγραφέα. Ο ηθοποιός είπε τα εξής:

Η απίθανη απάντηση της Βανέσας Αδαμοπούλου στην Έλενα Ακρίτα για την «Επίδαυρο και τον Ντάνο του Survivor»!

“Πρώτα να μιλήσω ως προσωπικότητα, ως άνθρωπος… Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου, ας το κλείσουμε εκεί να μην ανοίξω το βρωμόστομά μου!

[dfp_ads id=236982]

Δεύτερον, ως σύζυγος… Με έχει καλύψει απόλυτα η Βανέσα. Ως σύζυγος μπορώ να ζητήσω κι εγώ συγγνώμη γιατί έχει έρθει και σε άλλες παραστάσεις, θα της πω να μην ξανάρθει. Είναι ντροπή στις μέρες μας να έρχεται η σύζυγός σου να σε βλέπει. Κι εγώ και η Βανέσα φημιζόμαστε ότι πηγαίνουμε σε πολλές πρεμιέρες και πολύ μαϊντανοί είμαστε. Να κάνει πρεμιέρα ο άντρας σου, να πρωταγωνιστεί σε ένα έργο στην Επίδαυρο και να το σχολιάζουνε… Δηλαδή, πάει λίγο και στο IQ. Δηλαδή, γκουγκλάρεις και βρίσκεις φωτογραφία από τα μπουζούκια, ε δες και ότι είναι παντρεμένοι ας πούμε.

Και τρίτον, ως μέλος της παράστασης, εμείς προσωπικά δεν κάνουμε διακρίσεις στο κοινό. Θέλουμε όλο το κοινό να έρθει να μας δει και για μένα είναι όλοι ισάξιοι θεατές, ακροατές και κριτές”.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…