Ο Ηλίας Βαλάσης σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση – «Δουλεύω σε οικοδομή και είμαι περήφανος»

Ηλίας Βαλάσης

Δείτε όλα όσα είπε ο Ηλίας Βαλάσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος αποκάλυψε πως τώρα που τα θέατρα είναι κλειστά, ο ίδιος βγάζει το ψωμί του δουλεύοντας στην οικοδομή, τονίζοντας πως είναι πολύ περήφανος γι’ αυτό.

«Τα θέατρα είναι κλειστά, οπότε τώρα δουλεύω στην οικοδομή. Περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή που θα πρέπει όλοι μας να βρούμε κάτι για να επιβιώσουμε. Εγώ επέλεξα αυτό το πράγμα να κάνω, το οποίο με κάνει και αισθάνομαι πολύ περήφανος. Η λάσπη, ο ιδρώτας, η καθημερινότητα, το πρωινό ξύπνημα, όλα αυτά με έκαναν και θυμήθηκα ότι δύσκολα βγαίνει το ψωμί και όχι τόσο εύκολα. Δουλεύω σε μια οικοδομή με 80 άτομα και είμαστε μόνο δύο Έλληνες, όλοι οι υπόλοιποι είναι ξένοι.

Επειδή ήμουν στη Φάρμα και το Survivor τι σημαίνει; Ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος από τους υπόλοιπους; Ότι είμαι πιο σπουδαίος γι’ αυτό που έκανα; Τι είμαι; Απλά είχα έκθεση στην τηλεόραση που αυτό σε κάνει τρομερά αναγνωρίσιμο, τελεία. Είμαστε πολύ κουτοί να νομίζουμε ότι η τηλεόραση  μας κάνει σπουδαιότερους. Για τηλεοπτική σειρά δεν με έχουν προσεγγίσει, είχα μιλήσει και για το Survivor, όπου δεν έγινε δεύτερη κουβέντα, είχα μιλήσει και για το Nomads όπου τελικά κάποιος άλλος πήρε τη θέση μου», είπε ο Ηλίας Βαλάσης.