Ο Ηλίας Βαλάσης αποκαλύπτει για το Survivor, 16 χρόνια μετά! «Ήταν όλοι γυμνοί όλη μέρα και…»

Ηλίας Βαλάσης

«Έκανα έκτροπα, ούρλιαζα, φώναζα...».

Στην εκπομπή Top Story έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του από το Survivor και αποκάλυψε πως έκανε και ορισμένα έκτροπα στην παραλία.

«Μπήκα στο Survivor γιατί ένα παιδί είχε ανάγκη και τα λεφτά ήταν πολλά. Προσπάθησα να κρύψω τα κακώς κείμενα του εαυτού μου, επιμελώς όμως προσπάθησα. Υπήρχαν στιγμές που ήμουν τυχερός που δεν έπαιρναν οι κάμερες.

Ήταν στιγμές που εκτροχιάστηκα, έκανα πράγματα που αν τα γνώριζε ο κόσμος δεν νομίζω να ήταν και τόσο πολύ μαζί μου. Έκανα έκτροπα. Πάντα ξέρεις ότι αυτό που λες γράφεται, ακούγεται. Εγώ “έπαιξα” έναν τύπο, δεν ήμουν εγώ. Ούρλιαζα κάποιες στιγμές στην παραλία, φώναζα. Ήταν κάποιοι που με βλάψανε πολύ στην ψυχή μου και η συμπεριφορά τους απέναντί μου δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Σε κάποιους άφησε ψυχολογικά όλο αυτό. Στο δικό μας παιχνίδι δεν υπήρχε ερωτική σχέση. Το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν τι θα βρούμε να φάμε. Ήμασταν όλοι γυμνοί όλη μέρα και κανένας δεν σκέφτηκε ερωτικά κανέναν», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βαλάσης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Ηλίας Βαλάσης…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!