Ο Ηλίας Ψινάκης απαντά για το επεισόδιο στο Δήμο Μαραθώνα!

Ηλίας Ψινάκης

«Δεν πρόλαβαν να φύγουν οι Κινέζοι που κάναμε το μίτινγκ κι έγινε αυτή η αηδία, μια σαχλαμάρα από άτομα σαχλαμάρες…».

Στην κάμερα της εκπομπής “La Biri Biri” μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο επεισόδιο που συνέβη στο δημοτικό συμβούλιο του Μαραθώνα.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν πρόλαβαν να φύγουν οι Κινέζοι που κάναμε το μίτινγκ κι έγινε αυτή η αηδία, μια σαχλαμάρα από άτομα σαχλαμάρες. Εγώ ποτέ δεν θα απαντούσα. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι παντρεμένος με μια πρώην δημοτική μου σύμβουλο, που ήταν στην παράταξη. Αυτή η κυρία, στους τέσσερις μήνες, μαζί με έναν άλλον κύριο, έναν πολύ στενό φίλο οικογενειακό, παραιτήθηκαν και έκαναν αντιπολίτευση, με την έγγραφη δικαιολογία ότι δεν βλέπουν αποτέλεσμα από τη δημοτική αρχή. Ο συγκεκριμένος κύριος είχε ξανάρθει στο δημοτικό συμβούλιο με αυγά, με γιαούρτια, αλλά δεν ήμουν στο συμβούλιο γιατί ήμουν με τον Κινέζο πρέσβη. Δεν με φυγάδευσαν, δεν είναι αλήθεια αυτό.

Ήμουν πέντε ώρες στο συμβούλιο, κάποια στιγμή έπρεπε να πάω να αδειάσω τον… καθετήρα. Αυτός ο κύριος ήρθε, νόμιζε ότι δεν έχω φρουρά και μπήκε να με πλακώσει, την ώρα που εγώ έβγαινα από την τουαλέτα. Ευτυχώς ο αστυνομικός μου τον πρόφτασε και τον έβγαλε έξω. Μου είπε η ασφάλεια να μείνω για λίγο μέσα μην γίνει καμιά μανούρα και αυτός μετά την κοπάνησε. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι, οπότε χάνεις χρόνο και χάνεις και γενικά από τους ηλίθιους, μιλάω γενικά, αυτή είναι η θέση μου. Δεν του επιτέθηκε κανένας συνεργάτης μου, μόνο ο φρουρός τον απομάκρυνε. Δεν ήρθε να με φιλήσει στο στόμα με γλώσσα, ήρθε να με πλακώσει. Να κινηθεί δικαστικά, αυτός θα πάει μέσα, εγώ πήγα στο μπάνιο. Η αλήθεια είναι μία και την ξέρει η αστυνομία», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο δήμαρχος Μαραθώνα.