Ο Ηλίας Παπαχαραλάμπους μιλά για τη σχέση του με την αδερφή του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Ηλίας Παπαχαραλάμπους

"Οι περισσότερες συμβουλές έχουν να κάνουν με το προσωπικό κομμάτι αλλά και με τη θεματολογία της εκπομπής" ανέφερε ο Ηλίας Παπαχαραλάμπους.

Ένα νέο μουσικό ντοκιμαντέρ, το Musikology, θα κάνει πρεμιέρα στις 23/01 στην ΕΡΤ 3. Παρουσιαστής θα είναι ο Ηλίας Παπαχαραλάμπους, ο οποίος μίλησε στο ΕΡΤ Backstage για τις σχέσεις του με την αδερφή του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τις συμβουλές που του έχει δώσει.

«Ναι, μου δίνει συμβουλές και για την εκπομπή και τη ρωτούσα. Και τις δύο μου αδερφές και την οικογένειά μου κι όσους ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά. Οι περισσότερες συμβουλές έχουν να κάνουν με το προσωπικό κομμάτι αλλά και με τη θεματολογία της εκπομπής. Όντως οι περισσότερες είναι σωστές» ανέφερε ο Ηλίας Παπαχαραλάμπους.

«Οι γονείς μας ποτέ δεν μας είπανε να μην κάνουμε κάτι. Εγώ είχα να κάνω με τη μουσική, η άλλη μου αδερφή με τη φωτογραφία και η άλλη ήθελε να γίνει ηθοποιός. Δεν μας είπανε να μην κάνουμε κάτι και βοήθησε στην κριτική μας σκέψη και να μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε χωρίς να πεινάσουμε. Γενικά ήταν μία χαρά να μεγαλώνω με δύο αδερφές» είπε ο Ηλίας Παπαχαραλάμπους για την οικογένειά του.