Ο Ηλίας Μπενέτος αποκαλύπτει τον άγνωστο καβγά της Λίτσας Διαμάντη: «Γιατί ρε έχεις πρόβλημα μαζί μου;»

Ηλίας Μπενέτος

"Με το που μπαίνει τότε μέσα στο μαγαζί, όπως μου τα είχε διηγηθεί η Διαμάντη, σταματάει η Λίτσα το τραγούδι και του το είπε με τσαμπουκά" αποκαλύπτει ο Ηλίας Μπενέτος.

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Νύχτα στάσου» έδωσε το παρών ο Ηλίας Μπενέτος, ανάμεσα σε άλλους, τη νύχτα του Σαββάτου στη δημόσια τηλεόραση. Με αφορμή την ερμηνεία της Μελίνας Ασλανίδου στο κομμάτι «Άσε με να σ’ αγαπάω» μάλιστα ο έμπειρος μουσικός παραγωγός αποκάλυψε μια άγνωστη διαφωνία ανάμεσα στην Λίτσα Διαμάντη και τον Ζάχο Χατζηφωτίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπενέτος δήλωσε πως «λέγανε τότε ότι ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε γράψει ένα κομμάτι που στηλίτευε το κομμάτι αυτό. Είχε γράψει ένα τραγούδι σε εφημερίδα και πήγε ένα βράδυ στο μαγαζί που τραγουδούσε η Λίτσα. Στο τραγούδι αυτό είχε γράψει η Μάρω Μπιζάνη τους στίχους και η μουσική είναι του Σπύρου Παπαβασιλείου. Πήγε λοιπόν ο Χατζηφωτίου, η Διαμάντη του τα είχε φυλαγμένα γιατί είχε στεναχωρηθεί με αυτό που συνέβαινε μιας και ο Χατζηφωτίου είχε πολύ μεγάλη επιρροή στον κόσμο. Είχε μια κοσμική στήλη και έγραφε διάφορα, στο περιοδικό «Επίκαιρα» αν δεν κάνω λάθος».

«Με το που μπαίνει λοιπόν μέσα στο μαγαζί, όπως μου τα είχε διηγηθεί η Διαμάντη, η παρέα του καθόταν στο πρώτο τραπέζι, σταματάει η Λίτσα το τραγούδι και του λέει: «Γιατί, ρε, έχεις πρόβλημα μαζί μου;». Τσαμπουκάς! Δεν ξέρω καν αν απάντησε».

«Στη συνέχεια λέει, «για πάμε μαέστρο το Άσε με να σ’ αγαπάω» και σηκώθηκε όρθιο το μαγαζί και ούρλιαζε. «Κατάλαβες;» του έκανε με νόημα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ηλίας Μπενέτος το Σαββατόβραδο στην μουσική εκπομπή της ΕΡΤ.