Ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκαλύπτει: «Εκεί γίναμε ρεζίλι, ήταν σοκ»

Ηλίας Μαμαλάκης

Δείτε όλα όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος μίλησε για την πρόταση που έχει καταθέσει με τον Διονύση Αλέρτα για να κάνουν μαζί εκπομπή στην τηλεόραση, ενώ σχολίασε και την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή.

«Με τον Διονύση Αλέρτα έχουμε κάνει πρόταση να κάνουμε μαζί μια εκπομπή στην τηλεόραση. Θα έχουμε ένα αγροτικό και θα πηγαίνουμε να μαγειρεύουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Με τον Διονύση γνωριστήκαμε όταν ήρθε στο μαγαζί μου με ένα κουτί γλυκά. Δεν θα κάνω μπότοξ επειδή έχω κάνει ρυτίδες για να βγω στην τηλεόραση. Συμβαδίζω με την ηλικία μου.

Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει μετεξελιχθεί σε ένα οδοιπορικό με πολύ λίγη μαγειρική. Σε μια από τις τελευταίες που είδα, δεν είδα πουθενά τον Βαγγέλη Δρίσκα να μαγειρεύει. Να πάω σε ένα μέρος μακρινό για να δω τα μαγαζιά με τα σουβενίρ, είναι λίγο.

Δεν έχω καμία αγωνία να ξεκινήσει το MasterChef. Αν πέσω πάνω του, θα το δω. Είναι μικρές οι πιθανότητες να κάνουν καριέρα όσοι βγαίνουν από ριάλιτι μαγειρικής. Ο μοναδικός που στάθηκε με επιτυχία είναι ο Άκης Πετρετζίκης.

Έτρωγα τον… άμπακο. Στο “Μπουκιά και συχώριο” είχα φτάσει 137 κιλά. Έχω γίνει ρεζίλι με συνταγή. Όταν διάβασα  από βιβλίο συναδέλφου πώς ξαλμυρίζεις τον μπακαλιάρο, αλλά είχε ξεχάσει να γράψει ότι αλλάζεις το νερό κάθε πέντε ώρες. Περνάνε 24 ώρες χωρίς να έχω αλλάξει το νερό, πάω να δοκιμάσω το μπακαλιάρο και ήταν λύσσα. Αυτό ήταν σοκ», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.