Ο Ηλίας Μαμαλάκης απαντά στον Γιάννη Γκελντή: «Από όλη αυτή την πορεία μαζί μου, αυτό του έμεινε;»

Ηλίας Μαμαλάκης

"Μου αρέσει πολύ τo Master Chef, μόνο που έχουν κάνει ένα τεράστιο λάθος" αναφέρει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο γνωστός σεφ μίλησε για τις μαγειρικές εκπομπές στην τηλεόραση, τη δική του αποχή από τη μικρή οθόνη αλλά και την αναφορά που έκανε ο σεφ Γιάννης Γκελντής σε ένα περιστατικό ανάμεσα στον Ηλία Μαμαλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο.

«Απέχω πάρα πολλά χρόνια από την τηλεόραση, γιατί δεν είχα καμία πρόταση και δεν είμαι ο τύπος που θα το κυνηγήσει. Δεν ξέρω να ζητήσω χορηγίες, δεν ξέρω να παρακαλέσω. Ντρέπομαι, είμαι ντροπαλό άτομο» παραδέχεται ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Παρακολουθεί τα reality μαγειρικής; Ο Ηλίας Μαμαλάκης απαντά: «Βεβαίως. Εμένα μου αρέσει πολύ τo Master Chef. Μόνο που έχουν κάνει ένα τεράστιο λάθος: το έχουν τρίωρο και δύο μέρες τη βδομάδα, ενώ κανονικά θα ήταν να έχουν δύωρο τρεις φορές την εβδομάδα».

«Δεν υπάρχει δημοσιότητα. Με το που τελειώνει η εκπομπή, όλα αυτά τα καλά παιδιά έχουν εξαφανιστεί από το πρόσωπο της Γης» σημειώνει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο σεφ Γιάννης Γκελντής σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε έναν καβγά ανάμεσα στον Ηλία Μαμαλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης σχολιάζει επ’ αυτού: «Αυτό είναι ένα περιστατικό που έγινε πριν από 20 χρόνια σε μία εορταστική εκπομπή του Mega. Είχαμε πάει εμείς σαν εκπομπή να πούμε το «Κοκοράκι». Ποιος ξέρει πώς ήταν ο Βλάσσης εκείνη τη μέρα…».

«Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι απ’ όλη αυτή την πορεία που είχα μαζί με τον Γιάννη, που τον αγαπούσα και τον αγαπώ ακόμα, αυτό του έμεινε;» τόνισε ο Ηλίας Μαμαλάκης, κλείνοντας το θέμα.