Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Χρυσή Αυγή – «Οφείλουμε να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA" εκφράστηκε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης!

Στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» βρέθηκε, το πρωί της Πέμπτης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης με αφορμή την ιστορική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης με την οποία μπήκε οριστική τελεία στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως » είναι αυτονόητο ότι αυτή η ιστορική απόφαση είναι αποδεκτή από όλους εμάς με μεγάλη ευχαρίστηση και αίσθημα δικαίου που έχουμε όλοι. Νομίζω ότι αυτό είναι κοινός τόπος. Εγώ θέλω, όμως, να σταθώ πως όλοι οφείλουμε να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Γιατί σε αυτές τις λεπτές κινήσεις πάντα γίνονται πράγματα τα οποία δεν είναι σωστά για τους θεσμούς και για την πορεία της χώρας. Ενώ από τη μία έχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο είναι αυτό που όλοι περιμέναμε και είμαστε ευχαριστημένοι, από την άλλη ο τρόπος που κυρίως το πολιτικό σύστημα, οι πολιτειακοί και θεσμικοί παράγοντες  το χειρίστηκαν λάθος από ότι διαβάζω από σοβαρούς, έγκριτους νομικούς».

«Το διαδίκτυο δουλεύει με ένα συγκεκριμένο σύστημα χειραγώγησης και πολλές φορές εγκλωβίζει σε μια πραγματικότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση. Μιλάμε για τη λειτουργία της δημοκρατίας» πρόσθεσε, επίσης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Παράλληλα, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, εξέφρασε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης την άποψη της και η Ελένη Ράντου.

Ξεκάθαρος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στη γνώμη του στην «Κοινωνία ώρα MEGA»…