Ο «Harry Potter» έκοψε το ποτό

Διαβάστε τι είπε ο ηθοποιός Daniel Radcliffe στην τελευταία του συνέντευξη

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει στην τελευταία του συνέντευξη στο περιοδικό GQ,
είχε οδηγηθεί σε καταχρήσεις το 2009, ενώ γύριζε την 6η ταινία της σειράς…

Κάπως έτσι, αποφάσισε να κόψει εντελώς το ποτό, για να μην οδηγηθεί στα χειρότερα.

«Έπινα για να μπορώ να απολαμβάνω πράγματα. Πέρασα μια φάση που μου άρεσε να ζω με ένα συγκεκριμένο lifestyle. Τελικά κατάλαβα ότι δε μου ταιριάζει» είπε ο ίδιος στη συνέντευξή του, συμπληρώνοντας ότι προτίμησε να κόψει εντελώς το ποτό, αντί να προσπαθήσει να το μειώσει.

«Μπορεί να μου αρέσει η ιδέα του να πηγαίνω σε πάρτυ, να καταναλώνω ποτά και να περνάω καλά αλλά αυτό δε λειτουργεί με μένα. Το έκανα με μεγάλη αποτυχία» τόνισε.

«Προτιμώ να κάτσω σπίτι και να διαβάσω ή να πάω για φαγητό με κάποιον ή να μιλήσω σε ανθρώπους που αγαπώ ή σε κάποιον άλλο που θα με κάνει να γελάω» κατάληξε.

Ο 22χρονος ηθοποιός, έχει βάλει στόχο να διαψεύσει την εκδοχή του παιδιού – ταλέντου που ζει με καταχρήσεις και μετά καταλήγει σε παρακμή.

«Αν μπορέσω να συνεχίσω με επιτυχία την καριέρα μου και μετά το τέλος του Harry Potter και αν καταφέρω να έχω διάρκεια σε αυτό που κάνω, θα κλείσω τα στόματα αυτών που λένε ότι τα παιδιά – ταλέντα δεν χτίζουν μεγάλες καριέρες» σχολιάζει ο Radcliffe.

Δε θα περιμένουμε πολύ πάντως για να μάθουμε τι θα γίνει μετά το τέλος της σειράς Harry Potter, αφού η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας είναι στις 15 Ιουλίου.