Ο Γρηγόρης Βαλτινός «έσπασε» για τα παιδιά του: «Με έχουν σώσει από πολλές κακοτοπιές»

Γρηγόρης Βαλτινός

"Τώρα εκείνα είναι περισσότερο παρόντα σε μένα" ομολόγησε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός, το απόγευμα της Τετάρτης, με αφορμή την δεύτερη χρονιά της παράστασης Da. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής κλήθηκε να μιλήσει για την οικογένεια του χωρίς να μπορέσει να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλτινός εξομολογήθηκε πως «ο καλλιτέχνης ίπταται, πετάει, ένα αεροπλάνο είναι. Νομίζω ότι η οικογένεια είναι τα φτερά του. Συγκινούμαι γιατί, όταν έχεις κάνει παιδιά τα οποία έρχεται η στιγμή που σου υποδεικνύουν αυτά τα σωστό, λες «κοίταξε, αυτό είναι το θαύμα της ζωής». Αυτό».

«Ήμουν πάντα εκεί, κοντά τους. Είμαι ακόμα πιο πολύ. Είμαι παρών εκεί που πρέπει. Τώρα τα παιδιά μου είναι περισσότερο παρόντα σε μένα. Είναι δυο υπέροχα παιδιά, τα οποία πολλές φορές με έχουν σώσει από πολλές κακοτοπιές και από πολλές επιλογές».

«Υπάρχει βέβαια και το θαύμα της ζωής που είναι η γυναίκα. Πραγματικά σας ζηλεύω που μπορείτε και φέρνεται τη ζωή στον κόσμο, συνεχίζετε τη ζωή. Χωρίς εσάς θα υπήρχαμε μόνο εμείς και δεν ξέρω πως θα ήταν » πρόσθεσε εν συνεχεία, απευθυνόμενος στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Γρηγόρης Βαλτινός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.