Ο Γρηγόρης Πετράκος απαντά για την Έλενα Παπαρίζου και τα «άφυλα παιδιά»

Γρηγόρης Πετράκος

«Υπάρχουν δύο φύλα μόνο και αυτό είναι νόμος της δημιουργίας», λέει ο Γρηγόρης Πετράκος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη σύντροφό του, Θεοφανία Παπαθωμά, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε η Έλενα Παπαρίζου.

«Με την Θεοφανία μάς ένωσε η φιλοσοφία, με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Αυτό ερωτεύτηκα πάνω της. Θέλω η γυναίκα να είναι πάνω από μένα. Δεν είμαι το είδος άντρα που θέλει μια υποτακτική γυναίκα. Θα παντρευτούμε πιστεύω. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Είμαστε λίγο τσίου, δεν προγραμματίζουμε ποτέ. Έχουμε φτάσει κοντά κάνα δυο φορές να παντρευτούμε. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Πετράκος για τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Ο Γρηγόρης Πετράκος είπε στη συνέχεια: «Υπάρχει μια ποπ κουλτούρα που προσπαθεί να μας πείσει ότι σύσσωμοι οι άντρες είναι κακά όντα και ότι υπάρχει η τοξική αρρενωπότητα. Τα μόνα γεγονότα που επισημαίνονται στη δημοσιότητα είναι η βία από άντρες. Αυτό πολώνει τις οικογένειες απέναντι στο ανδρικό φύλο. Τι πιο σεξιστικό από αυτό;».

Για την πρόσφατη δήλωση της Έλενας Παπαρίζου, ο Γρηγόρης Πετράκος είπε: «Η Έλενα Παπαρίζου είναι ένα πολύ αγαπημένο μου άτομο γιατί είναι από τα ελάχιστα αγνά, καλά άτομα που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια στη δουλειά. Όχι, δεν γεννιούνται τα παιδιά άφυλα, δεν υπάρχει άφυλο πράγμα.

Υπάρχουν δύο φύλα μόνο και αυτό είναι νόμος της δημιουργίας. Το κοινωνικό φύλο είναι μια θεωρία, δεν είναι κάτι που υπάρχει στα αλήθεια. Δεν μπορώ να πω όχι σε δυο άνδρες να υιοθετήσουν ένα παιδί, αλλά μελλοντικά δεν θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα».