«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, πληρώνει κανονικά τη διατροφή στην Ελένη»

Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση απαντά στις κατηγορίες που του προσάπτει η Ελένη Τσιριγκάκη.

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση και η πρώην σύζυγός του, Ελένη Τσιριγκάκη.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η ίδια στην εκπομπή Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή το πρωινό της Δευτέρας 9/10, ο γιος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και ερμηνευτή δεν έχει επικοινωνία μαζί της ούτε και με την κόρη τους, ενώ άφησε σαφείς αιχμές πως δεν της πληρώνει τη διατροφή που οφείλει.

«Ο νονός, η μαμά και ο μπαμπάς υπογράφουν για να τελεστεί το μυστήριο. Δεν μου κάνει εντύπωση που απουσιάζει, είναι το λιγότερο ανάμεσα σε αυτά που έχουμε περάσει. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν, θα ήταν για τις κάμερες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσιριγκάκη.

«Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της. Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη», συμπληρώνει.

«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί. Έφαγα μεγάλο χαστούκι. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά.

Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου σπίτι και τη δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου», εξομολογήθηκε στην κάμερα του Happy Day η Ελένη Τσιριγκάκη.

Το πρωί της Τρίτης 10/10 ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Απόστολος Λύτρας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή Happy Day, θέλοντας να υπερασπιστεί τον πελάτη του και να ξεκαθαρίσει το τοπίο από τη δική του πλευρά σε όσα ανέφερε η Ελένη Τσιριγκάκη.

«Υπάρχει θυμός και οργή, την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή που έχει συμφωνηθεί, έχουν πάρει διαζύγιο. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και το ξέρει η ίδια, της είπα να πάει να τον δει», δηλώνει ο Απόστολος Λύτρας.

«Θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση, αυτό θέλει και ο ίδιος ο Γρηγόρης. Δεν έχουν κάποια δικαστική αντιδικία, έχει τελειώσει το θέμα. Η ευθύνη βαραίνει και τους δύο, υπάρχει και ένα παιδί που δεν φταίει σε τίποτα», απαντά ο δικηγόρος του κυρίου Μπιθικώτση στις κατηγορίες που του προσάπτει η Ελένη Τσιριγκάκη.