Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τώρα και ηθοποιός – Όλες οι λεπτομέρειες

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Αυτή, ναι, είναι έκπληξη από τον παρουσιαστή!

Μπορεί να τον απολαμβάνουμε κάθε εβδομάδα στο late night show του ΑΝΤ1, όμως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται να μας παρουσιάσει ακόμα ένα ταλέντο της προσωπικότητας του. Πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη προσωπική του έκθεση φωτογραφίας ενώ σύντομα θα τον δούμε και στον κινηματογράφο!

O παρουσιαστής του «The 2night Show» δεν αφήνει την τηλεόραση για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στη μεγάλη οθόνη, όχι. Θα εκτεθεί, όμως, για πρώτη φορά στο κοινό με την ιδιότητα του ηθοποιού μέσα από την φιλική του συμμετοχή στη νέα ελληνική ταινία «Ciao Italia».

Πρόκειται για μια σουρεαλιστική πολιτική κωμωδία σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαθεοδώρου και σενάριο Μπάμπη Σπανού βασισμένο, επίσης, σε μια ιδέα του Γιώργου Παπαθεοδώρου. Το ιδιαίτερο φιλμ αναμένεται να βγει στις αίθουσες στο πρώτο μισό του Φεβρουαρίου, συγκεκριμένα στις 13 του μηνός, ενώ ήδη κυκλοφόρησαν τόσο το τρέιλερ όσο και η αφίσα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μάλιστα, στην πρώτη θέση.

Στην Ευρώπη της κρίσης και στην Ελλάδα της μιζέριας, μια παρέα νέων κοριτσιών όλες άνεργες αποφασίζουν μέσα στην απελπισία τους να κάνουν μια αναίμακτη ληστεία προκειμένου να επιβιώσουν. Απευθύνονται σε μια υπέργηρη αντάρτισσα (Τιτίκα Σαριγκούλη) για να τους βοηθήσει. Η αντάρτισσα τοποθετεί σαν υπεύθυνη και καθοδηγήτρια της ομάδας την ανιψιά της, η οποία είναι χορογράφος και πρώην μπαλαρίνα. Η ληστεία ετοιμάζεται με πολλά απρόοπτα. Ένας αστυνομικός – απομεινάρι της παλιάς Βασιλικής Χωροφυλακής (Ηλίας Λογοθέτης), ρατσιστής και εντελώς αγράμματος εμπλέκεται στα πόδια τους δημιουργώντας κωμικές καταστάσεις και εν αγνοία του εμποδίζει τη ληστεία – η οποία τελικά όμως πραγματοποιείται.

Το σχέδιο της ληστείας προχωράει και ολοκληρώνεται, η ομάδα εξαφανίζεται προκειμένου να μην αναγνωριστεί και κρύβεται σε ένα βουνό σε παλιό κρησφύγετο ανταρτών. Στην πόλη οι έρευνες και οι ανακρίσεις συνεχίζονται. Ο χωροφύλαξ “Σέρλοκ Χόλμς” (ή τουλάχιστον έτσι νομίζει) αντί να διαλευκάνει την υπόθεση την μπερδεύει πιο πολύ με τις εμμονές του. Η δαιμόνια ανιψιά αποπροσανατολίζει τις έρευνες με αποτέλεσμα να φτάσουν σε αδιέξοδο.

Ο χρόνος περνάει, η ομάδα των κοριτσιών πάντα κρυμμένη στο βουνό. Η υπέργηρη αντάρτισσα πεθαίνει, με αποτέλεσμα η ομάδα του βουνού να αποκοπεί και να βρεθεί χωρίς καμία επαφή με τον έξω κόσμο. Ο καιρός περνάει και φτάνει η ημέρα που τα κορίτσια πρέπει να επιστρέψουν στον πολιτισμό όπως είχε συμφωνηθεί και έτσι μαθαίνουν ότι “η εγχείρηση επέτυχε, αλλά ο ασθενής απέθανε”.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας θα ακούγονται διάφορες ειδήσεις από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα που παίζουν στους χώρους που βρισκόμαστε οι οποίες θα περιγράφουν τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, προς την Ελλάδα και τις άλλες χώρες του Ευρωπαϊκού νότου.