Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρενέβη εκτάκτως στην εκπομπή του – «Γρήγορα να βγει ο ήλιος»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Από ότι φαίνεται έχει πέσει βαρυχειμωνιά και συννεφιά σε πάρα πολλά θέματα που ακούμε τριγύρω μας" δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη του The 2night Show.

Πιστός στο τηλεοπτικό του ραντεβού βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μέσα από το The 2night Show του ΑΝΤ1, την Τετάρτη. Αμέσως μετά τους τίτλους αρχής, ωστόσο, ο παρουσιαστής έγραψε εκτάκτως ένα σύντομο μήνυμα – πρόλογο για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα.

Ειδικότερα, στην έναρξη του βραδινού talk show, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 απευθύνθηκε απευθείας στους τηλεθεατές σημειώνοντας πως «άλλη μία Τετάρτη εδώ με παράξενες συνθήκες… Παράξενα όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας… Ακόμη και ο καιρός κάνει παιχνίδια χειμωνιάτικα. Μια σύννεφο, μια κρύο, μια βροχή, μια ήλιος. Από ότι φαίνεται έχει πέσει βαρυχειμωνιά και συννεφιά σε πάρα πολλά θέματα που ακούμε τριγύρω μας. Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ και να ευχηθούμε σαν εκπομπή είναι γρήγορα να βγει ο ήλιος και να λάμψουν κάποιες καταστάσεις».

«Όσο γίνεται πιο γρήγορα για να ηρεμήσουν πάλι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πρέπει να ηρεμήσουν μέσα τους. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ένα μήνυμα από καρδιάς από τον παρουσιαστή για όλα έχουν έρθει στην επικαιρότητα…