Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «πάγωσε» τη Λένα Δροσάκη: «Δεν περνάτε τίποτα από αυτά που περνούσαμε εμείς»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Θέλω να σου πω ότι πέρασα πολύ δύσκολα στη ζωή μου" δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σε ένα σχόλιο για την προσωπική του ζωή και τα media προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, όταν και συνομίλησε με την Λένα Δροσάκη στο νέο επεισόδιο για το The 2night Show στον ΑΝΤ1. Κι αυτό μιας και ο παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τα μέσα στο παρελθόν τον ίδιο.

Ειδικότερα, με αφορμή το διαζύγιο της ηθοποιού με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξέρω ότι έχει χωρίσει πια, μαθεύτηκε. Μαθαίνονται όλα αυτά που κάνεις; Εσείς δεν περνάτε τίποτα από αυτά που περνούσαμε εμείς, να ξέρεις. Θέλω να σου πω ότι πέρασα πολύ δύσκολα στη ζωή μου, το λέω αλήθεια».

«Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο. Η συνήθεια είναι μεγάλο πράγμα και μερικές φορές λένε πως είναι μεγαλύτερη και από την αγάπη. Δεν ζούμε και σε ένα κράτος που βοηθά τις γυναίκες, οπότε έχεις μια ανασφάλεια τεράστια» σημείωσε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη με τη σειρά της προσθέτοντας τα εξής.

«Το πρώτο διάστημα είναι το που πατάω και που βρίσκομαι. Κοίταξε, όμως, να δεις. Προχωράς μπροστά με έναν στόχο! Να είναι το παιδί, όσο καλύτερα γίνεται. Ούτως ή άλλως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα ρίσκο, μια ζαριά. Είτε φιλικές είτε ερωτικές, πόσο μάλιστα ένας γάμος, πόσο μάλιστα όταν υπάρχει και ένα παιδί».