Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει για την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή του

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Έχουν ειπωθεί πολύ πιο σκληρά πράγματα και κάποιους δεν τους πείραξε αλλά η ψυχολογία του κάθε ανθρώπου λειτουργεί διαφορετικά" ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Σε ζωντανή σύνδεση στο Ευτυχείτε βγήκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε για το περιστατικό της αποχώρησης της Ζήνας Κουτσελίνη από το The 2Night Show αλλά και για το αν η καλή επίδοση της εκπομπής του οφείλεται στο γεγονός ότι νωρίτερα προηγούνται οι Άγριες Μέλισσες.

Ο παρουσιαστής ανέφερε: «Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι. Δεν ξέρω αν τη δούμε τελικά αυτό έχει να κάνει με τη Ζήνα. Θέλησε να μπει στο δωμάτιο με τα κορίτσια (Σφήκες). Εκεί μέσα σε εκείνο το δωμάτιο κάποια πράγματα κάποιοι άνθρωποι μπορούν να τα αντέξουν και κάποιοι όχι. Εγώ έχω κόψει πράγματα από ανθρώπους που αυτούς δεν τους πείραζε να τα κόψουν κι εγώ δεν ήθελα να βγούνε.Το ζήτημα είναι πόσο το σηκώνει ο καθένας αυτά που θα πούνε τα παιδιά. Έχουν ειπωθεί πολύ πιο σκληρά πράγματα και κάποιους δεν τους πείραξε αλλά η ψυχολογία του κάθε ανθρώπου λειτουργεί διαφορετικά.

Πάντως κανείς δεν μπαίνει με το ζόρι κι αν ακουστούν πράγματα που δεν πρέπει, τα κόβουμε. Δύο χρόνια με τα αγόρια και τώρα με τα κορίτσια δεν έχει υπάρξει αυτό. Τα αγόρια έλεγαν πολύ πιο σκληρά πράγματα. Δε θέλω να υποτιμήσω αυτό που ένιωσε και θα μπορούσα να δικαιολογήσω τα κορίτσια σε πολλά πράγματα. Επειδή είναι μαγνητοσκοπημένο, ποτέ δεν θα εκθέταμε κάποιον που δε θέλει. Έχω μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση με την Ζήνα την ξέρω χρόνια. Έχουμε μιλήσει δέκα φορές από τότε. Αν ξαναέρθει θα κάνουμε ωραία συζήτηση, όπως πάντα.»

Στο τέλος ο ίδιος απάντησε ότι νιώθει πολύ ικανοποιημένος με την πορεία της εκπομπής του με τέτοιο ανταγωνισμό και τέτοιες παραγωγές που υπάρχουν στα υπόλοιπα κανάλια.