Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «καρφώνει» τους Ράδιο Αρβύλα: «Κάποιοι εξαφανίστηκαν, ξέρουν να προφυλάσσονται»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Μπορεί να είναι σωστό αυτό που κάνουν. Εγώ δεν λειτουργώ έτσι, δεν με ενδιαφέρει".

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τον γνωστό παρουσιαστή συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή στον ΑΝΤ1.

«Ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την ταξιδιωτική εκπομπή, ξεκινάμε σύντομα γυρίσματα. Είναι ένας αγώνας που γίνεται με αυτή την ιστορία. Είναι πολύ προσωπικό, δεν το θεωρώ εκπομπή αλλά μία στιγμή του παρελθόντος. Πάμε να δούμε την Ελλάδα 20 χρόνια μετά, να δούμε τι έχει γίνει. Δεν ξέρω τι θα βρω μπροστά μου», δηλώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ξεκαθαρίζοντας πως θα γίνουν 8-12 επεισόδια.

«Μακάρι να γίνουν κι άλλες βραδινές εκπομπές. Υπάρχει χώρος για όλους, καθένας έχει την αξία του. Είναι λίγο πιο δύσκολη ζώνη σε σχέση με τις άλλες», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Την περίοδο που το Survivor ήταν στα φόρτε του, «εξαφανίστηκαν» πολλοί. Δεν θέλησαν να είναι απέναντί του και πήραν την απόφαση να εξαφανιστούν με γοργά βήματα. Εγώ δεν είχα τέτοια θέματα. Έλεγα στο κανάλι: βάλτε με όπου θέλετε, δεν έχω πρόβλημα», σχολιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, φωτογραφίζοντας τον Αντώνη Κανάκη και το Ράδιο Αρβύλα.

«Κάποιοι ξέρουν να προφυλάσσονται ή το έχουν πάντα στο μυαλό τους. Μπορεί να είναι σωστό αυτό που κάνουν. Εγώ δεν λειτουργώ έτσι, δεν με ενδιαφέρει. Κι αν δεν πάει κάτι καλά, δεν πειράζει. Θα κάνω κάτι άλλο», συμπληρώνει με νόημα ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα πρωινής εκπομπή στον ΑΝΤ1. «Μόνο σαν φιλοσοφία υπήρχε, σαν θεωρία, επειδή κάνω και το πρωινό στο ραδιόφωνο με κάμερες και τα λοιπά», ανέφερε χαρακτηριστικά.