Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έριξε αυλαία στον Εκατομμυριούχο – «Αχ αυτό ήταν»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Έτσι αποχαιρέτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το κοινό από το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1.

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» αναρωτήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νύχτα της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία φορά που ο αγαπημένος παρουσιαστής θα έκανε την συγκεκριμένη ερώτηση, τουλάχιστον για την ώρα, μιας και οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στη γνώριμη τους ώρα από την προσεχή Δευτέρα.

Ειδικότερα, στο κλείσιμο του νέου επεισοδίου για το παιχνίδι γνώσεων του ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Αχ αυτό ήταν και για σήμερα αλλά αυτό ήταν και για τον πρώτο κύκλο του Εκατομμυριούχου. Κάπου θα σας αποχαιρετίσω και εγώ αλλά και το κοινό που ήταν υπέροχο. Είστε υπέροχοι να το ξέρετε».

«Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας με την έναρξη του Μουντιάλ εδώ στον ΑΝΤ1, στις 21 Νοεμβρίου. Εύχομαι να είστε καλά, ξέρουμε ότι θα σας λείψουμε πολύ. Μας το έχετε στείλει το μήνυμα, το έχουμε λάβει το μήνυμα. Κάνουμε ό, τι μπορούμε να επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά! Γεια χαρά» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο φινάλε αυτού του πρώτου κύκλου για το τηλεπαιχνίδι στον ΑΝΤ1.