Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε “αντίο” στον Νίκο Αλέφαντο μέσα από το The 2night Show

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δείτε όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Νίκο Αλέφαντο.

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής του “The 2night Show”, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε τον Νίκο Αλέφαντο που “έφυγε” χθες από τη ζωή στα 81 του χρόνια.

«Επειδή έχει περάσει από εδώ και ήταν η τελευταία συνέντευξη εδώ στην εκπομπή, έτσι κι αλλιώς ήταν πολύ συγκεκριμένος για το που δίνει συνεντεύξεις, θα ήθελα να ξεκινήσω και να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Έχω κρατήσει τις ωραιότερες αναμνήσεις…

Ένας άνθρωπος που είχε πολλούς φίλους, αλλά και πάρα πολλούς που ίσως δεν τον καταλάβαιναν γιατί είχε τη δική του φιλοσοφία και τη δική του λατρεία με την αγαπημένη του ομάδα.

Εγώ θα κρατήσω όλες αυτές τις στιγμές, τις ατάκες του, αυτά που μας έκαναν να χαιρόμαστε, να γελάμε, να διασκεδάζουμε, αλλά και να μαθαίνουμε γιατί ήταν γνώστης του ποδοσφαίρου.

Η εκρηκτικότητα και ο αυθορμητισμός του θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου και σίγουρα θα θυμάμαι αυτές τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε όταν είχε έρθει εδώ. Ήταν μια μαγική περίπτωση ανθρώπου και σίγουρα τώρα εκεί που είναι θα με ακούει και θα γελάει, τα πάντα όλα. Μας τα εξήγησε ωραία και μας έμαθε μπαλίτσα. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.