Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκαλύπτει το μέλλον του The 2night Show

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Όλα όσα... έρχονται για την εκπομπή πρόδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα ήρθε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το The 2night Show την Πέμπτη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Στην έναρξη, μάλιστα, ο δημοφιλής παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει τους τηλεθεατές για το… μέλλον της late night εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μόλις έπεσαν οι τίτλοι έναρξης του The 2night Show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε με θέρμη τους τηλεθεατές σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «πάμε να ξεκινήσουμε σήμερα γιατί είναι και η μέρα που έχουμε τον λιγότερο χρόνο διάρκειας. Αν και βέβαια σας λέω ότι είναι άλλη μία Πέμπτη, μέχρι το τέλος του 2022 θα μας βλέπετε και την Πέμπτη. Από το 2023, πρώτα ο Θεός, βλέπουμε με το καλό».

«Αφήστε, δε, που ξεκινάει και το μουντιάλ σε λίγες ημέρες. Εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι το περιμένουμε πως και πως. Δεν βρισκετε η Ελλάδα δυστυχώς αλλά ευχόμαστε να έρθει η εποχή, η μέρα, η χρονιά έστω και σε τέσσερα χρόνια που στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα εκπροσωπεί την Ευρώπη άλλη μια χώρα, η Ελλάδα μας» πρόσθεσε ακόμα ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.