Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε τις Σφήκες – «Σας ευχαριστώ για τα καλά και τα κακά»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για της Σφήκες στο τελευταίο επεισόδιο του The 2night Show.

Τελευταία εκπομπή απόψε για το The 2night Show και το κλίμα ήταν χαλαρό κι άκρως καλοκαιρινό για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τους καλεσμένους του.

Μετά την ενότητα Μάντεψέ το, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να ευχαριστήσει τις Σφήκες για την παρουσία τους στην εκπομπή και που έδωσαν μία διαφορετική νότα: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτήν την συνεργασία για τα καλά και τα κακά. Τα παράξενα κι όσα μας έβγαλαν πιο δυνατούς.» Στην συνέχεια απευθυνόμενος στην Super Κική είπε: «Θέλω να σε ευχαριστήσω για αυτό το άνοιγμα ψυχής σου και που είπες πράγματα που δεν ήξερε για εσένα ο κόσμος. Σημασία έχει ότι βγήκες από την φυλακή της ψυχής σου.»

Η Super Κική με χιούμορ πρόσθεσε: «Τώρα ξέρουν κι οι πέτρες ότι έχω κάνει φυλακή». Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες, ξέρω ότι είμαι πολύ δύσκολη να με εμπιστευτεί κάποιος στην τηλεόραση και εσύ ο μόνος που με εμπιστεύτηκε! Δεν με εμπιστεύονται, φοβούνται γιατί είμαι ένας βόθρος, σε ευχαριστώ και σε αγαπώ πολύ.»