Survivor: Ο Γουίλι «καρφώνει» τον Αγγελόπουλο για το Τατουάζ

Τα σχόλια του Γουίλι Καλβουρτζή και του Ορέστη Τσάνγκ για τους παίκτες του Survivor 2.

Ορέστης Τσανγκ και Γουίλι Καρλβουρτζής παρακολούθησαν μαζί την πρεμιέρα του Survivor 2 και έκαναν τα σχόλια τους για την επιλογή των παικτών και όχι μόνο. Ανάμεσα στα όσα ειπώθηκαν και το «καρφί» του Γουίλι για το ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέλεξε να συμμετέχει στην σειρά Τατουάζ το οποίο θα παίζει απέναντι από το Survivor που τον ανέδειξε.

[dfp_ads id=236982]

«Τώρα όλοι θα περίμεναν παρουσιαστής σε κάποια εκπομπή. Κάτι τέτοιο. ήταν έκπληξη. Το αμφίρροπο της υπόθεσης είναι όμως ότι πάει να κάνει, να παίξει την ώρα που θα παίζει το Survivor θα παίζει στον ALPHA το Τατουάζ, οπότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Από την πλευρά του ALPHA είναι πανέξυπνη κίνηση, αλλά σίγουρα ξέρει ποια ώρα θα παίζει και τι θα έχει να αντιμετωπίσει όσον αφορά την τηλεόραση. Θέλοντας και μη το Survivor τον ανέδειξε» ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπαίνει στο Τατουάζ! Ξεκινά συνεργασία με τον Alpha!

Όσον αφορά τους παίκτες της δεύτερης σεζόν του Survivor, o Γουίλι και ο Τσάνγκ σχολίασαν πως «Δεν μπορούν να ταυτιστούν οι τηλεθεατές με τους παίκτες που είναι τόσο γυμνασμένοι», ενώ χαρακτήρισαν «βλακεία» την κίνηση που έκαναν και έκοψαν το δέντρο.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!