Ο γιος του Πόπωτα …«έτοιμος για όλα»

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς έβγαλε τα ρούχα του για την παράσταση που συμμετέχει.

 Ο 24χρονος σήμερα Πάρης Σκαρτσολιάς πήρε τη θέση του Μάνου Ιωάννου στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», που επιστρέφει για τέταρτη χρονιά, φιλοδοξώντας να μπει και πάλι στο τοπ 10 με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θεατρικού box office.

Εννέα χρόνια μετά το τέλος του σίριαλ «Το καφέ της Χαράς», ο Πάρης έχει αφήσει για τα καλά πίσω του τον ρόλο του Μανώλη, σταδιοδρομώντας με επιτυχία στον χώρο της υποκριτικής . To comeback του στην ΤV έγινε πέρυσι με το σίριαλ «Ταμάμ», στο οποίο κρατούσε τον ρόλο του Τεό, φίλου του Τζεμ, κατά κόσμον Γιάννη Χατζήγεωργίου.

Οσο για τους «Αντρες» , όπου θα τον δούμε λίαν συντόμως; Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ηλίας Μαραβέγιας στην εφημερίδα Espresso, πήρε τον ρόλο με οντισιόν και ανυπομονεί για την πρεμιέρα του, καθώς πρόκειται για μια συμμετοχή που θα τον πάει ένα βήμα παραπέρα στη δουλειά του. Γενικότερα η παράσταση που διασκεύασαν και σκηνοθετούν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου έχει ανανεωθεί φέτος ριζικά. μεταξύ των νέων πρωταγωνιτσών του θιάσου συγκαταλέγονται η  Μαρία Κοριμθίου, η Νικολέττα Καρρά, ο Μάνο Παπαγιάννης και ο Κώστας Αποστολάκης με τη σύντροφο του Πηνελόπη Πλάκα.