Ο Γιώργος Τσαλίκης αφήνει… χώρο για τους παρουσιαστές στην τηλεόραση

Γιώργος Τσαλίκης

"Και δοκιμαστικά έκανα και το πάλεψα και το συζήτησα" τόνισε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης το πρωί της Τετάρτης με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα σαν ραδιοφωνικός παραγωγός σε γνωστό σταθμό. Ο αγαπημένος τραγουδιστής πρόδωσε, μέσα σε όλα, πως, αν και έχει κατά καιρούς προτάσεις τηλεοπτικές προτάσεις, επιλέγει να αφήνει χώρο στους παρουσιαστές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Μόνο αυτό δεν είχα κάνει, ραδιοφωνικός παραγωγός, 21 χρόνια τώρα. Έχω κάνει μιούζικαλ, τηλεόραση, αντιδήμαρχος, μαγαζιά, συναυλίες, θέατρα, έχω υπάρξει λαμπαδηδρόμος, έχω κάνει μεταγλωττίσεις, τώρα και ραδιοφωνικός παραγωγός! Κάτι πολύ ωραίο, πολύ διαφορετικό».

«Φέτος όπως και κάθε χρόνο είχα τηλεοπτικές προτάσεις. Και δοκιμαστικά έκανα και το πάλεψα και το συζήτησα, συζητάω μάλιστα ακόμα πράγματα. Είναι ένα ανοιχτό ενδεχόμενο χωρίς να είναι ποτέ προτεραιότητα μου η τηλεόραση γιατί θέλω να βρίσκουν δουλειές στην τηλεόραση και να δουλεύουν οι παρουσιαστές. Αλλά όταν σου προτείνουν συνεχώς κάτι, κάποια στιγμή πιστεύω πως θα κάτσει κάτι» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Τσαλίκης.

Καλή επιτυχία, σίγουρα, στο νέο αυτό βήμα για τον Γιώργο Τσαλίκη!