Ο Γιώργος Σεϊταρίδης αποκαλύπτεται, μετά από χρόνια, σε τηλεοπτική συνέντευξη

"Όταν ο άνθρωπος ακούσει το θέλω του, δεν πρέπει να δειλιάσει, αλλά να το ακολουθήσει μέχρι κεραίας" παραδέχεται ο Γιώργος Σεϊταρίδης.

Την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη, μετά από απουσία ετών, παραχώρησε ο Γιώργος Σεϊταρίδης στην Ελένη Μουστάκη και την κάμερα του MEGA Καλημέρα από το Πήλιο όπου και ζει πλέον μόνιμα. Ο ηθοποιός  αναφέρθηκε με ειλικρίνεια σε αυτή την απόφαση, την υποκριτική και τα τηλέφωνα που δεν έχει σταματήσει να δέχεται.

«Την απόφαση να φύγω από την Αθήνα την πήρα ψυχικά. Κάποια στιγμή είχα έρθει στο Χορευτό πριν κάποια χρόνια, είχε πανσέληνο και είχα πάει στην παραλία να κάτσω. Από τη μία έβλεπα το βουνό, πίσω έβλεπα το φεγγάρι και κάτι μέσα μου είπε «εσύ, εδώ θα ζήσεις». Μετά ήρθε το θέατρο, η τηλεόραση, ο κινηματογράφος, έκανα αυτά που έκανα μέχρι ένα σημείο αλλά κάποια στιγμή ένιωσα ότι είχα αδειάσει» παραδέχθηκε ο Γιώργος Σεϊταρίδης. «Το θέατρο δεν είναι κάτι που μπορείς συνέχεια να δίνεις. Και είπα «φεύγω, πάω στο Πήλιο». Συν ότι πίστευα και πιστεύω ότι πηγαίνοντας στη φύση, ζεις φυσιολογικά».

«Επί της ουσίας δεν εγκατέλειψα ποτέ το θέατρο και την υποκριτική. Δηλαδή ούτε τα χρόνια με πήραν ούτε έχασα το όποιο ταλέντο έχω. Απλά περιμένω κάτι που να με εκφράζει» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. «Μέχρι να ανέβω εδώ πέρασαν κάποια χρόνια γιατί είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης άρα παιδί της πόλης. Ήρθα θαρραλέα μεν αλλά όχι με την μία. Στην αρχή πηγαινοερχόμουν για να δοκιμάσω και τον εαυτό μου μέσα σε μια τέτοια αλλαγή».

«Όταν ο άνθρωπος ακούσει το θέλω του, δεν πρέπει να δειλιάσει, αλλά να το ακολουθήσει μέχρι κεραίας».

Τέλος, ο Γιώργος Σεϊταρίδης παραδέχθηκε πως «δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο μου και αυτό είναι κάτι για το οποία και γω απορώ. Κάθε χρόνο όλο και κάτι γίνεται, αλλά δεν νιώθω ότι θέλω συν ότι αυτά που έρχονταν δεν με εξέφραζαν. Λόγω της οικονομικής κρίσης οι παραγωγοί έγιναν τελείως ανελέητοι με τα χρήματα, προσπαθούσαν να ρίξουν τις τιμές όσο γινόταν, αλλά δεν το δέχομαι».