Ο Γιώργος Πολυχρονίου παραδέχεται – «Δεν ήταν έρωτας μου η τηλεόραση»

Γιώργος Πολυχρονίου

"Η τηλεόραση ήταν η μοναδική που μου είχε αυξήσει σημαντικά το υπόλοιπο του τραπεζικού μου λογαριασμό" υποστηρίζει, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Πολυχρονίου.

Καλεσμένος στο «φλΕΡΤ» βρέθηκε ο Γιώργος Πολυχρονίου το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει την Νάντια Κοντογεώργη στο πλατό. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τηλεοπτική του διαδρομή ενώ παραδέχθηκε πως στην αρχή, τουλάχιστον, δεν ήταν έρωτας του η μικρή οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πολυχρονίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η τηλεόραση μου έκανε πολύ καλό στα επαγγελματικά μου και μου διευκόλυνε τη ζωή γιατί ήταν η μοναδική που μου είχε αυξήσει σημαντικά το υπόλοιπο του τραπεζικού μου λογαριασμό. Λέγοντας πως «εκατομμύρια μοιράζει σήμερα ο τροχός», εννοούσα τα εκατομμύρια που έπαιρνα εγώ ως αμοιβή σε δραχμές τότε. Πλάκα κάνω… Για να γελάσουμε λίγο, γιατί εγώ δεν μπορώ να είμαι και πολύ σοβαρός για πολύ ώρα».

«Την ημέρα που γινόταν ο πιλότος με το που άνοιξε η ιδιωτική τηλεοπτική πρωτοβουλία, τέλη της δεκαετίας του ’80, η Άννα Πρετεντέρη μου είπε να κάνω και γω έναν πιλότο. Από ευγένεια είπα ναι» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Συμπληρώνοντας με ειλικρίνεια ο Γιώργος Πολυχρονίου πως «δεν ήταν έρωτας μου η τηλεόραση, όμως επειδή έχω το αμερικάνικο ταπεραμέντο, με έπεισαν να πάω να κάνω τον πιλότο».