Ο Γιώργος Παπακώστας επέστρεψε στην εκπομπή! Πώς τον υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη;

Ελένη Μενεγάκη

Πώς σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη την επιστροφή του μάγειρα της;

Ο Γιώργος Παπακώστας έκανε τα ταξίδια του, ξεκουράστηκε και επέστρεψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με νέες συνταγές. Η Ελένη Μενεγάκη δεν άφησε ασχολίαστη την επιστροφή του, αφήνοντας τα σχολιάκια της γύρω από την ξαφνική απροειδοποίητη αναχώρηση του ενώ επρόκειτο να εμφανιστεί στην εκπομπή της.

Έφυγε ταξίδι και δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή! Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στον Γιώργο Παπακώστα! [vid]
[dfp_ads id=236982]

Πριν λίγες ημέρες οι δυο τους είχαν λύσει τις διαφορές τους στον αέρα και πλέον ο Γιώργος Παπακώστας επέστρεψε στην κουζίνα να μαγειρέψει δεχόμενος μια μεγάλη αγκαλιά από την παρουσιάστρια.

«Συγγνώμη, αλλά σαν ψέμα! Τόση ώρα ήμουν εδώ και έβγαζα φωτογραφίες δεν έριξα μια ματιά στην κουζίνα από συνήθεια. Και βλέπω ξαφνικά ενώ ήμουν απέναντι… Καλέ! Πουλάκι μου, καλωσήρθες! Ρε παιδιά, δεν έχω πάρει λίγο από φόβο ε; Τον είδα τις προάλλες σε μια φωτογραφία που ανέβασε με τον Πέτρο, τον άλλον μας μάγειρα και έτσι με έπιασαν τα γέλια που τους είδα μαζί. Και του στέλνω εκείνη την ώρα μήνυμα και του γράφω «έρχεσαι την άλλη εβδομάδα, το θυμάσαι;». Σημασία έχει ότι αυτό το αγόρι ήρθε ξεκούραστο. Ήρθε με το μυαλό στη θέση του. Ήρθε και με άλλες συνταγές καινούριες.

Τις συνταγές τις λές σωστές, αλλά το θέμα είναι που τις λες. Τις λες εκεί που πρέπει ή πας σε κανένα ταξίδι στο εξωτερικό και λες καλέ για την Μενεγάκη τις είχα αυτές και λες σε λάθος μέρος ήρθα και ξαναφεύγεις; Σε έχω ικανό» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!