Ο Γιώργος Παπαδάκης… στην κουζίνα!

Αποφάσισε να κάνει μία… ανατρεπτική εμφάνιση και μάλιστα διπλή. Έτσι και αυτή την Κυριακή μπορείτε να δείτε τον Γιώργο Παπαδάκη να αποδεικνύει αν έχει ικανότητες στη ζαχαροπλαστική.

 Ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» μπορεί να αποφεύγει να δίνει πολλές συνεντεύξεις και να πηγαίνει καλεσμένος σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά το… γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο έχει «δέσει», αφού γνωρίζονται πολλά χρόνια. Να αναφέρω μάλιστα ότι είναι και… εμμέσως συνεργάτες, αφού η σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη, Τίνα Παπαδέλλη, είναι σύμβουλος και έχει αναλάβει και την οργάνωση στην εκπομπή «Γλυκές αλχημείες» που παρουσιάζει ο γνωστός σεφ στον ΣΚΑΪ.

Άλλωστε στην εκπομπή της προηγούμενης Κυριακής που ο Παπαδάκης έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο το ως «βοηθός ζαχαροπλάστη» είπε στον Παρλιάρο πως «Θέλω να σε καταγγείλω γιατί είσαι υπεύθυνος για τα κιλά που έχω πάρει τα τελευταία 4-5 χρόνια. Η γυναίκα μου έχει μάθει κοντά σου να φτιάχνει γλυκά. Κι ό,τι της μάθαινες να φτιάχνει, ερχόταν σπίτι και τα δοκίμαζα εγώ. Με αποτέλεσμα αυτό το τέλειο κορμί να καταντήσει έτσι!». Στο τέλος της εκπομπής μάλιστα ο Στέλιος Παρλιάρος είπε ότι ι Γιώργος Παπαδάκης θα είναι και στην επόμενη βδομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Έχουμε φάει την ώρα. Δεν προλαβαίνουμε. Η εκπομπή θα συνεχιστεί. Με τέτοιον καλεσμένο μία εκπομπή δεν βγαίνει. Η συνέχεια την επόμενη Κυριακή»

Έτσι και θα γίνει. Αύριο Κυριακή λοιπόν, στις 20:00, καλεσμένος στις «Γλυκές αλχημείες» του Στέλιου Παρλιάρου θα είναι πάλι ο Γιώργος Παπαδάκης και μέσα από την κουζίνα της εκπομπής του ΣΚΑΪ θα φτιάξει πατέ σοκολάτας, ενώ βέβαια θα σχολιάζει με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο!

Γρηγόρης Μελάς