«Ο Γιώργος Παπαδάκης προστάτευε την Μπάγια Αντωνοπούλου δίνοντάς της συγκεκριμένο ρόλο, να λέει τα δώρα»!

Μπάγια Αντωνοπούλου

"Όποιος είδε την εκπομπή της χθες, κατάλαβε ότι έχει τεράστια αδυναμία στο να διαχειριστεί τον λόγο, τους ανθρώπους που είναι κοντά της, μια ζωντανή εκπομπή..."

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει γενέθλια και μέσα στον απολογισμό και τις ευχαριστίες που έκανε μέσα από την εκπομπή, αναφέρθηκε και στην Μπάγια Αντωνοπούλου. «Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. Είναι πάνω από 150-200 παιδιά που έχουν περάσει από δίπλα μας, με μικροεντάσεις, με μεγαλοεντάσεις, με πίεση από τη δική μου πλευρά, αλλά δεν έχω μετανιώσει με τίποτα και δεν έχουν μετανιώσει κι εκείνοι για τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει. Και αν υπάρχουν δύσκολες στιγμές, εμείς είμαστε άνθρωποι που τις ξεπερνάμε πολύ εύκολα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Το απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό και με αφορμή την πρεμιέρα που έκανε το Survivor Πανόραμα με παρουσιάστρια την Μπάγια Αντωνοπούλου, τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή… έσφαξαν με το βαμβάκι την παρουσιάστρια. «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πολύ προστατευτικός με τους συνεργάτες του. Το καταλαβαίνουμε τώρα, γιατί όποιος είδε το Survivor Πανόραμα κατάλαβε για ποιο λόγο ο Γιώργος Παπαδάκης προστάτευε την Μπάγια Αντωνοπούλου δίνοντάς της ένα πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή, να λέει μόνο το δώρο. Όποιος είδε την εκπομπή της χθες, κατάλαβε ότι έχει τεράστια αδυναμία στο να διαχειριστεί τον λόγο, τους ανθρώπους που είναι κοντά της, μια ζωντανή εκπομπή…», είπε ο Νίκος Παρτσώλης και κάπως έτσι άνοιξε η συζήτηση…

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…