Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε το παρασκήνιο της καταγγελίας Χαϊκάλη

Τι είπε για όσα έγιναν στο πρωινό ΑΝΤ1 τη μέρα που ήταν καλεσμένος ο Λάκης Λαζόπουλος;
Η τελευταία επίσκεψη του Λάκη Λαζόπουλου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη συνοδεύτηκε από τη «βόμβα» περί απόπειρας χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη. Για το τι ακριβώς έγινε εκείνο το πρωί μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στον Θέμο Αναστασιάδη.

«Κάθε χρόνο κάνουμε πρόταση στον Λάκη Λαζόπουλο και ανταποκρίνεται και έρχεται κάποια στιγμή. Κι εκείνη τη στιγμή που μιλάμε για διάφορα πράγματα λέει: «Έχω δει ένα βίντεο με απόπειρα χρηματισμού». Έτσι ξεκίνησε όλη η ιστορία. Στις διαφημίσεις τον πιέσαμε τον Λάκη να μας πει ποιος είναι αυτός. Τον πήρα παράμερα και μου είπε εμένα ότι είναι ο Παύλος Χαϊκάλης αλλά δεν μπορούσε να πει το όνομά του. Πήρα εγώ τον Παύλο Χαϊκάλη τηλέφωνο και του λέω έτσι κι έτσι… Μιλάνε μεταξύ τους και λέει εντάξει», εξήγησε ο δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε πως: «Το μόνο λάθος που έκανε ο Παύλος είναι που ρώτησε «Είναι και ο Λαζόπουλος εκεί»; Και το λέει ο Λαζόπουλος: «Ρε, δεν μιλάγαμε πριν στις διαφημίσεις»;».

Όσο για το αν πιστεύει ότι ο Λάκης Λαζόπουλος πήγε ειδικά γι’ αυτό τον λόγο στην εκπομπή, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: [Μπορεί να το ήξερε και να εκμετελλεύτηκε το γεγονός ότι ήταν σε μια εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση, αλλά όχι ότι ήρθε γι’ αυτό. Εγώ δεν θέλω να το πιστεύω. Είμαστε χρόνια φίλοι με τον Λάκη και με εμπιστεύεται, δεν βγαίνει συχνά στην τηλεόραση, βγαίνει όμως μια φορά το χρόνο στην εκπομπή». 

//www.youtube.com/embed/t4V_14xa_5U