Ο Γιώργος Παπαδάκης απαντά για τα σενάρια μεταγραφής του

Ποια είναι η άποψη του για την Conchita;

Η κάμερα του «excellent» συνάντησε τη Σάσα Σταμάτη και τον Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος έδωσε τις ευχές του στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για το μωράκι τους και μίλησε για το πως βλέπει εκείνος ένα ενδεχόμενο μεταγραφής του σε άλλο κανάλι και πως θα αντιμετώπιζε μία πρόταση για ψυχαγωγική εκπομπή, αν δέχτηκε κάποια πρόταση πολιτική και ποια είναι η άποψή του για την φετινή νικήτρια της Eurovision, την Conchita.

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του: «Χριστίνα, δύσκολα να αλλάξω, άλλωστε εγώ δεν έχω και πολλά χρόνια ακόμα μπροστά. Εγώ σκοπέυω άλλα δέκα δεκαπέντε χρόνια να δουλέψω» είπε χαριτολογώντας ο Γιώργος Παπαδάκης στη Χριστίνα Λαμπίρη απαντώντας πως βλέπει εκείνος την περίοδο μεταγραφών που μόλις ξεκινά και συνέχισε «Αν θες να σοβαρολογήσουμε, είναι δύσκολο μετά από τόσο καιρό, δε με παίρνουν τα βήματα μου να πάω πουθενά αλλού. Εδώ έχω φτιάξει μία εκπομπή, θεωρώ ότι αυτή η ώρα είναι πολύ δική μου.»

Για πολιτική πρόταση: «Πριν από είκοσι μέρες μου έγινε πρόταση και λέω καλά «γελοίοι είσαστε;» Για να ασχοληθώ με την πολιτική θα πρέπει να με εκφράσει, να με αντιπροσωπεύει ο χώρος που θα μου κάνει πρόταση. Μου έγινε πρόταση για ευρωκοινοβούλιο.»

Δείτε τι είπε για το μωράκι του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, αλλά και την Conchita:

//www.youtube.com/embed/PeM5fxDAGVY