Ο Γιώργος Μαυρίδης συγκίνησε τη Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega [vid]

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα δεν άντεξε και τα μάτια της γέμισαν δάκρυα.

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος συγκίνησε τη Δανάη Μπάρκα με την εξομολόγησή του για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του.

«Έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου πριν φύγω για τα γυρίσματα. Της είπα να με βοηθήσει να στήσω τις κάμερες για να κάνω μια δοκιμή. Είχα βάλει το δαχτυλίδι μέσα στα μπαλάκια που πετάμε στην Μόλι και την Τσίχλα. Βάζω την κάμερα να γράφει και λέω στην Κρίστι, να αρχίσει να πετάει μπαλάκια στα σκυλιά. Δεν είχε καταλάβει τι γίνεται. Η Κρίστι νομίζει ότι με βοηθά στη δοκιμή για την παραγωγή. Κάποια στιγμή πετάω το μπαλάκι που είχε το δαχτυλίδι. Το βρίσκει η Μόλι και αρχίζω να το ξετυλίγω. Με κοίταγε η Κρίστι. Έτρεμα από την αγωνία μου. Το ανοίγω, σκύβω, τη ρωτάω αν θέλει να γίνει γυναίκα μου. Έκανε 10 λεπτά να απαντήσει. Μετά μας χειροκρόταγαν από κάποια μπαλκόνια. Έχω κρατήσει όλο τη στιγμή σε βίντεο» περιέγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στο 11:10…

Ο Γιώργος Μαυρίδης πρόσθεσε στη συνέχεια για το παιδί της συντρόφου του: «Ο Άκης είναι ένα παιδί που έχω δεθεί πάρα πολύ. Ποτέ δεν θα πήγαινα να πάρω τη θέση του πατέρα του. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι να στεναχωρήσω αυτό το παιδί. Του δίνω όσο μπορώ περισσότερη αγάπη, χωρίς να παρεμβαίνω στο τι λένε οι γονείς. Για μένα είναι ο νέος μου κολλητός μου».