Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκαλύπτει για τον Σάκη Τανιμανίδη! «Όταν με έναν άνθρωπο περνάς τόσες εμπειρίες…»

Γιώργος Μαυρίδης

«Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου που τελείωσε το World Party, ούτε εγώ, ούτε ο Γιώργος, ούτε ο Θοδωρής, είναι σίγουρο».

Ο Γιώργος Μαυρίδης κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής απάντησε και για τον Σάκη Τανιμανίδη και αποκάλυψε πως ακόμα τον έχει στο κινητό του ως “Σάκης αδερφός”.

«Το World Party δεν ήρθε σαν δουλειά. Ήρθε σαν ένα όνειρο, να πραγματοποιήσουμε τέσσερις φίλοι, ξεκίνησε από δύο, αλλά γίναμε τέσσερις, και το κάναμε γιατί το γουστάραμε πολύ. Όταν με έναν άνθρωπο ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο και είσαι στο ίδιο δωμάτιο, περνάς τόσες εμπειρίες, τα κοινά σας βασίζονται πάνω στις εμπειρίες. Προφανώς και είχαμε πολλά κοινό και γι’ αυτό κάναμε παρέα.

Τον έχω ακόμα στο κινητό μου ως “Σάκης αδερφός”, δεν έχει αλλάξει. Για τον Σάκη τρέφω πολύ ωραία συναισθήματα, να ναι καλά και χαίρομαι που τον βλέπω έτσι. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου που τελείωσε το World Party, ούτε εγώ, ούτε ο Γιώργος, ούτε ο Θοδωρής, είναι σίγουρο. Για τον Σάκη δεν ξέρω αν στεναχωρήθηκε. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι που τελείωσε», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!