Ο Γιώργος Μαυρίδης “άδειασε” δημόσια τον Σάκη Τανιμανίδη! «Έδωσα ψυχή και χρήματα για το World Party και…»

Γιώργος Μαυρίδης

«Δεν μιλάμε πια, δεν είμαστε φίλοι».

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Μαυρίδης το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής τα είπα όλα έξω από τα δόντια και αποκάλυψε τα πάντα για τη σχέση του με τον άλλοτε κολλητό του, Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης περιέγραψε όλη την πορεία που τον οδήγησε στην τηλεόραση, πώς γνωρίστηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη και πώς γεννήθηκε το World Party, τι τον πίκρανε από τη σχέση και τη συνεργασία τους, αλλά και ποια ήταν η αιτία που έδωσε τέλος στη στενή φιλία αλλά και στην ταξιδιωτική τους εκπομπή.

«Γνώρισα τον Σάκη όταν με κάλεσε στην εκπομπή του. Η ιδέα για το World Party ανήκει στον Σάκη, σε εμένα και τον Θοδωρή. Το ότι σταματήσαμε το World Party μου άφησε μια πικρία. Με τον Σάκη δεν μιλάμε πια και δεν είμαστε φίλοι. Νιώθαμε ότι μας ακύρωνε στο World Party με τις επιλογές του. Έδωσα ψυχή και χρήματα για το World Party και ο Σάκης πήρε την ιδέα πάνω του. Δεν ανέφερε ποτέ ότι κι εμείς πληρώσαμε το concept του World Party», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!