«Ο Γιώργος Μαρίνος ζει κάπου στη Γλυφάδα, όποτε τον ψάχνω υπάρχει ένας άνθρωπος που με απειλεί»

Άννα Φόνσου

"Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, να τον βοηθήσουμε".

Ο Γιώργος Μαρίνος έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έχει χαθεί και από όλους τους συναδέλφους του. Η Άννα Φόνσου, καλεσμένη στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, έκανε έκκληση στο πρόσωπο που τον φροντίζει, ώστε να τους επιτρέψει να τον βοηθήσουν. Συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου εξομολογήθηκε τα εξής:

«Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται από ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι. Αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Δεν έχω σταματήσει επειδή με απειλεί, αλλά όσο και να ψάξω… Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου… δεν ξέρω… Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλάζει σπίτια…

Μια κοπέλα που τον περιποιόταν, μου είπε ότι είναι καλά, Ότι έχει μια κοπέλα που τον περιποιείται, ότι μένει σε ένα ωραίο σπίτι, δεν είναι δυστυχισμένος. Μπορεί να μην θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο. Και όταν έμενε στο σπίτι του ηθοποιού, δεν ήθελε και πολλά πολλά. Μόνο με μένα μιλούσε.

Νόμιζα ότι θα ξαναβγεί στο επάγγελμα. Είχε κάνει την εγχείρηση, είχε πάρει τα πάνω του και μου έλεγε ότι θέλει να παίξει στο Εθνικό. Γι’ αυτό έμεινα έκπληκτη τώρα που χάθηκε, γιατί ήταν πολύ καλά και κούκλος», κατέληξε η Άννα Φόνσου.