«Ο Γιώργος Μαρίνος για να μην έχει αυτές τις συμπεριφορές, αναγκάστηκε να πει ότι είναι ομοφυλόφιλος»

Γιώργος Μαρίνος

"Κάποιος τον χλεύαζε από κάτω γιατί έκανε τα δικά του, που ήταν πολύ προχωρημένα. Εκείνη την ώρα του βγαίνει το πειραιώτικο..."

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε για το πόσο τον στήριξε επαγγελματικά ο Γιώργος Μαρίνος αλλά και το περιστατικό που είχε τύχει στον δεύτερο και τον έκανε να αντιδράσει.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Μαρίνο και να μιλήσω για όλη την ιστορία του… Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που βγήκε δημόσια κι είπε ότι είμαι ομοφυλόφιλος κι αυτό έγινε γιατί ενώ το κοινό του ήταν εξαιρετικό κι είχε ένα ήθος απίστευτο… Είχε κάτι elegant, λαϊκό και ταυτόχρονα αρκετά ποιοτικό κι ευλογημένο από τον Θεό να κρατά μια ισορροπία. Σπάνια υπάρχουν τέτοιοi καλλιτέχνες που από τα κλάμα σε πάνε στο δάκρυ κι από το δάκρυ στην χαρά. Το έκανε μαγικά» ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Κάποιος τον χλεύαζε από κάτω γιατί έκανε τα δικά του, που ήταν πολύ προχωρημένα. Εκείνη την ώρα του βγαίνει το πειραιώτικο, αλλάζει όλο το στυλ πολύ αντρικά και λέει ο κύριος παρακαλώ είναι κερασμένος από εμένα, να βγει έξω. Αναγκάστηκε ο άνθρωπος για να μην έχει αυτές τις συμπεριφορές, να βγει δημόσια και να πει κύριοι εγώ είμαι ομοφυλόφιλος να το ξέρετε. Όποιος δεν θέλει, να μην ξαναμπεί στο μαγαζί. Το θεωρώ ηρωική πράξη για τότε» συμπλήρωσε ο Τάκης Ζαχαράτος.