Ο Γιώργος Μαργαρίτης «έσπασε» στον αέρα – «Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι»

Γιώργος Μαργαρίτης

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συναισθηματική του φόρτιση ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης όπου και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης. Η συνέντευξη θα προβληθεί ολόκληρη το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο, στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day ο γνωστός τραγουδιστής «λύγισε» όταν και αναφέρθηκε στα πέτρινα παιδικά του χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαργαρίτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι ευχάριστες στιγμές των παιδικών μου χρόνων ήταν ο καημός που υπήρχε μέσα μου για το καλό τραγούδι. Στο δημοτικό, που άκουγα μουσική στα καφενεία του χωριού και στους μεγαλύτερους από μένα που γλεντούσαν και τα έσπαγαν με τσιπουράκι και στραγάλια. Αυτό ήταν το καλό μου. Από κει και πέρα δεν θέλω να το θυμάμαι το χωριό μου».

«Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι την παιδική μου ηλικία» υπογράμμισε, συγκινημένος, ο Γιώργος Μαργαρίτης απευθυνόμενος στους δυο παρουσιαστές της ΕΡΤ.

«Τι να πρωτοθυμηθώ… Που δεν είχαμε να φορέσουμε ρούχα; Που δεν είχαμε να φάμε; Δεν εύχομαι στην πατρίδα μας να ξανασυμβεί αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε ο Γιώργος Μαργαρίτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.