Ο Γιώργος Μανίκας σε επική αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την «Οδό Ζαρίφη 2»

Γιώργος Μανίκας

Όταν ο Γιώργος Μανίκας δεν γνώριζε, καν, το τίτλο της εκπομπής...

Ο Γιώργος Μανίκας έδωσε το παρών σε βραδινή εκδήλωση και η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPEN ήταν εκεί και τον συνάντησε. Όταν όμως το γνωστό μοντέλο ρωτήθηκε για την εκπομπή που συμμετέχει ο καλός του φίλος, Δημήτρης Αλεξάνδρου, έμελλε να προσφέρει μια ομολογουμένως απολαυστική αντίδραση στο τηλεοπτικό κοινό.

«Θα σε δούμε να πας επίσκεψη στην Οδό Ζαρίφη 2;» ρωτάει αρχικά ο ρεπόρτερ για να… παγώσει, για λίγα δευτερόλεπτα, ο Γιώργος Μανίκας και συμπληρώσει ο δημοσιογράφος Ηλίας Σκουλάς, «στον φίλο σου, τον κ. Αλεξάνδρου».

«Στο σπίτι του εννοείς;» αποκρίθηκε με απορία το μοντέλο για να του εξηγήσει, στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ πως έτσι είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN. «Α, δεν ξέρω… Δύσκολα πάω σε εκπομπές, να σου πω την αλήθεια! Δεν έχω να πω πολλά πράγματα! Στον φίλο μου νόμιζα ότι θα μου πεις να πάω στο σπίτι, δεν βλέπω τηλεόραση».

«Στις δουλειές δεν μπορείς να είσαι με όλους εντάξει. Και εγώ στις δικές μου δουλειές δεν θα μείνουν ποτέ όλοι ευχαριστημένοι. Το θέμα όμως είναι να μπορείς να είναι όσο περισσότεροι ευχαριστημένοι και να προχωράει η εκπομπή. Επειδή έχω κάνει και τηλεόραση και ξέρω, για να προχωρήσει η εκπομπή θέλει και κότσια και λίγες στεναχώριες άμα είσαι στο τιμόνι» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Μανίκας στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.