Ο Γιώργος Λιανός στις πρώτες του δηλώσεις από τον Άγιο Δομίνικο – «Το φετινό Survivor είναι πολύ σκληρό»

Γιώργος Λιανός

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιανός.

Στο “Love it” και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη μίλησε ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες. Ο παρουσιαστής του Survivor αναφέρθηκε στην πρεμιέρα που θα γίνει τη Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στον ΣΚΑΙ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο φετινός κύκλος θα είναι ο πιο δύσκολος απ’ όλους.

«Είμαστε λίγες μέρες στο νησί, αλλά έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα. Έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζευτεί στο φετινό Survivor μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουμε πολλά χρόνια, από διάφορα πόστα ο καθένας και ξαφνικά είμαστε εδώ και έχουμε καλές θέσεις, δυνατές θέσεις.

Στον Άγιο Δομίνικο με φωνάζουν “no fear George”, έχω ανέβει… πολύ ψηλά. Ετοιμάζουμε ένα πάρα πολύ ωραίο Survivor, έχουμε ένα καταπληκτικό κάστινγκ με διαφορετικές αποχρώσεις χαρακτήρων. Από το πρώτο βράδυ στην παραλία θα δείτε τις διαφορετικές απόψεις των παικτών. Όλοι οι παίκτες έχουν έρθει για τη νίκη.

Βρίσκομαι σε ένα ποτάμι που πραγματοποιούνται πολλά γυρίσματα, έχουμε ετοιμάσει κάτι πολύ σπέσιαλ. Το φετινό Survivor θα είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα, είναι πολύ σκληρό. Αρκετοί παίκτες έχουν καταλάβει ότι για να επιβιώσεις θα πρέπει να αποκτήσεις αρχηγικό ρόλο», είπε ο Γιώργος Λιανός.