Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει πως «υπάρχει εξέλιξη στο Survivor» – Eπιστρέφει στην κλασική του μορφή

Γιώργος Λιανός

"Ξεκινάει η διαδικασία του κάστινγκ" τόνισε ο Γιώργος Λιανός!

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Γιώργος Λιανός όταν και ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας τον συνάντησε έξω από το στούντιο που παρουσιάζει καθημερινή, ραδιοφωνική εκπομπή. Ο παρουσιαστής του Voice αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην επιστροφή του Survivor αλλά και το νέο πρόσωπο που αναμένεται να δούμε στο πλευρό του στο τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σίγουρα η παραγωγή του Voice, επειδή το φορμάτ το ζητάει, θα βρει πρόσωπο για τα backstage. Έχει ακουστεί και το όνομα της Λάουρας Νάργες. Αν έχεις παρουσιαστή μπροστά, θα έχεις συμπαρουσιάστρια πίσω. Επομένως φαντάζομαι πως θα είναι κοπέλα».

«Υπάρχει εξέλιξη για το Survivor. Ξεκινάει η διαδικασία του κάστινγκ. Θεωρώ ότι θα παραμείνει η ίδια ομάδα με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Εξάλλου η Acun Media λειτουργεί, έτσι, σε ένα οικογενειακό πλαίσιο. Προσανατολιζόμαστε προς ένα παλιό, κλασικό Survivor με μαχητές και διάσημους. Ένα πολύ καλό κάτσινγκ και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες» πρόδωσε, επίσης, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ για την επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, καλώς εχόντων, ο Γιώργος Λιανός θα βαδίσει non stop την τηλεοπτική σεζόν!