Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει: «Η παραγωγή του Survivor βρήκε παίκτη κάτω απ’ τα σανίδια»

Γιώργος Λιανός

"Ξέρουν τα κατατόπια, πώς να κλέψουν... οπότε είμαστε προσεκτικοί, κλειδώνουμε πράγματα" αποκαλύπτει ο Γιώργος Λιανός για τους παίκτες στο φετινό Survivor.

Δηλώσεις στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102,2 έκανε ο Γιώργος Λιανός. Ο γνωστός παρουσιαστής και τραγουδιστής μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται στο Survivor All Star και μάλιστα αποκαλύπτει ένα ακραίο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν από τους παίκτες.

«Μπαίνει την Κυριακή ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε ένα post αλλά δεν ξέρω κάτι. Το κάστιγνκ θα κλείσει σε λίγες μέρες, γιατί θέλουν να βάλουν όλο τον κόσμο μέσα όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μην υπάρχει το στοιχείο της αδικίας: αυτό που μπαίνουν κάποιοι μετά από 3-4 μήνες και οι υπόλοιποι έχουν φάει όλο το παλούκι» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός για τις νέες αφίξεις στο Survivor.

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Άρη Σοϊλέδη, αν έχει ή δεν έχει δεχτεί πρόταση» ξεκαθαρίζει.

«Είναι λίγο δύσκολοι οι παίκτες τώρα. Ξέρουν τα κατατόπια, πώς να κλέψουν… είμαστε λίγο συνέχεια «μη, μη, μη». Είναι δύσκολα διαχειρίσιμοι αλλά το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόνες. Κι εμείς ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα, οπότε είμαστε προσεκτικοί, κλειδώνουμε πράγματα» αποκάλυψε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός δεν δίστασε να αποκαλύψει το τρικ που σκαρφίστηκε ένας εκ των παικτών στο Survivor, προκειμένου να κλέψει φαγητό. «Η παραγωγή στα βετερέ έχουν βρει παίκτη κάτω από τα σανίδια. Θα σας πω όταν τελειώσει ποιος ήταν» τόνισε ο παρουσιαστής.