Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε στο σπίτι της μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε λόγω πνευμονιόκοκκου. Το πρωί της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοσιογράφος θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Το θέμα απασχόλησε και το Πρωινό, φαίνεται όμως πως ο Γιώργος Λιάγκας εκνευρίστηκε για τον τρόπο που παρουσιάστηκε το θέμα στην εκπομπή.
Την ώρα που η Φωτεινή Πετρογιάννη μιλούσε για την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη, ακούστηκε ένας δύνατός χτύπος χεριού στο τραπέζι και ο Γιώργος Λιάγκας να ρωτάει: «Πότε τώρα»;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όταν ολοκληρώθηκε το θέμα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε με ύφος που πρόδιδε την ενόχλησή του: «Μάλιστα. Δεν το είδαμε ποτέ, δεν πειράζει. Αφορούσε την Σία Κοσιώνη το θέμα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ